Zak Abel отново споделя страхотно парче

Новото парче на Zak Abel “All I Ever Do (Is Say Goodbye)” за пореден път показва невероятния глас на соул-поп сензацията от северен Лондон.

Повдигащата духа мелодия на новото парче на Zak Abel “All I Ever Do (Is Say Goodbye)” се слива с меланхолично звучащия глас на певеца, който тъжи за изгубени любими хора. И ни напомня да ценим и да не смятаме за даденост тези, които все още са около нас.
“All I Ever Do (Is Say Goodbye)” ни дава ясна представа за това какво можем да очакваме от предстоящия нов албум на музиканта. Изключително разнообразна, музиката на Zak лесно преминава от еуфорична към сърцераздирателна.

Говорейки за последната си песен, Zak сподели:

„Написах “All I Ever Do (Is Say Goodbye)” с помощта на същите хора, с които създадохме и “Unstable”. Прекарахме доста терапевтичен ден, говорихме си за хората, които сме изгубили, които са си отишли прекалено рано. Един от текстописците, приятелят ми Danny Shah, сподели, че е загубил пет от близките си хора само за последните три месеца. Думите му бяха: „Всичко, което правя, е да казвам сбогом, и мисля, че трябва да напишем песен с това заглавие.”

От Zak вече сме чували изключително пристрастяващи парчета като “These Are The Days”, “Say Sumthin” и “Unstable”.

А най-популярната му песен досега е “Unstable”, която има над 23 милиона преслушвания в Spotify.
Албумът “Only When We’re Naked” на Zak Abel ще бъде скоро на музикалния пазар.