VenZy и СкандаУ се събраха за парчето „Шесто чувство“

Изпълнителят на Монте Мюзик VenZy и хип-хоп дуото СкандаУ ни предложиха съвместно парче

Един от изпълнителите на лейбъла Монте Мюзик VenZy представи официално видео към новото си парче, носещо името „Шесто чувство“. Песента е в колаборация с хип-хоп дуото СкандаУ, което набира все по-широка популярност в последно време.

Клипът към парчето е режисиран от добре познатия Люси Иларионов, който продължава да бъде един от най-продуктивните автори на музикални видеа у нас. Музикален продуцент на „Шесто чувство“ е Владимир Ампов – Графа, докато музиката е дело на Algoriddim и самия VenZy.

Вижте и видеото към „Шесто чувство“ на VenZy и СкандаУ:

VenZy често е наричан изпълнителят с най-широка усмивка в българската музика. Бил е участник в реге формация, преди да се насочи към поп и R&B музиката, където демонстрира таланта си и бързо печели сериозен брой почитатели.

В края на 2012 година VenZy, се присъединява към семейството на музикална компания Монте Мюзик, където негов музикален продуцент е Владимир Ампов- Графа.

СкандаУ е един от най-актуалните хип-хоп дуети в България в последно време. Двете момчета от София не спират да ни радват с нови и свежарски парчета, в които демонстрират отлично чувство към забавните и любопитни рими, които се харесват на масовия фен. Имат и собствен канал в YouTube, който се радва на страхотна популярност.

Екип iMusic.bg

Екип iMusic.bg

Живеем в ритъма на добрата музика. Носим се по течението на най-интересното от музикалния свят, за да ви представим есенцията от него. Слушалките са аксесоарите, които никога не ни омръзват. Вярваме, че песните са ключът към всички видове чувства. Ние сме iMusic.