U2 посветиха песен на Антъни Бурдейн (ВИДЕО)

Рок легендите U2 също почетоха паметта на покойния Антъни Бурдейн.

Американският кулинар и ТВ водещ Антъни Бурдейн шокира всички със самоубийството си, а към неговата личност не спират да валят различни трибюти от страна на известни музиканти и хора от шоубизнеса. Сега към тях се присъединиха и ирландските рок легенди U2, които посветиха свое изпълнение на Бурдейн.

По време на свой концерт в Аполо Тийтър в Харлем, Ню Йорк, U2 посвети на покойния кулинар изпълнение на парчето „Stuck in a Moment You Can’t Get Out Of“.

Говорейки пред публиката в Аполо Тийтър, Боно стартира речта си за „полезните“ хора от света на музиката и модата, които „сами са се отказали от живота си“, говорейки за фигури като Крис Корнел, Честър Бенингтън и Кейт Спейд.

Боно говори за болката и тъгата си, че подобни личности вече не са сред нас, преди да спомене и самоубилия се на 8 юни Антъни Бурдейн.

„Сега и този страхотен разказвач на истории, който, сигурен съм, е имал истории, които не е можел да ни разкаже. Сега – за Антъни Бурдейн, неговите приятели и семейство, това е песен, вдъхновена от наш страхотен, страхотен приятел. Неговото име е Майкъл Хътчинс“, сподели Боно пред хората в залата.

След тези думи на Боно, U2 засвириха парчето си „Stuck in a Moment You Can’t Get Out Of“, вдъхновено от смъртта на Майкъл Хътчинс от бандата INXS.

Вижте и изпълнението на парчето, посветено на Антъни Бурдейн:

Екип iMusic.bg

Екип iMusic.bg

Живеем в ритъма на добрата музика. Носим се по течението на най-интересното от музикалния свят, за да ви представим есенцията от него. Слушалките са аксесоарите, които никога не ни омръзват. Вярваме, че песните са ключът към всички видове чувства. Ние сме iMusic.