The Offspring издават нов албум през следващата година

Пънк рок легендите The Offspring обещаха, че ще ни зарадват с нова музика през следващата година.

Феновете на пънк рок великаните The Offspring определено имат поводи за радост, след като те тържествено получиха обещание за нова музика в най-скоро време.

Отдавна се говори, че The Offspring могат да ни зарадват с нещо ново, което да последва албума им Days Go By от 2012 година. Момчетата от бандата обаче неистово отлагаха създаването на нова музика във времето, като в крайна сметка вече сме 2017 година, а нов албум на групата все още няма.

Това обаче ще се промени съвсем скоро, ако съдим по думите на фронтмена на бандата Декстър Холанд и китариста Noodles. Те говориха пред медиите по време на фестивала Rock in Rio, заявявайки, че вече са в процес на създаване на нова музика, като дори имат записани няколко нови парчета.

„Вярно е. Работим върху нов албум“, заяви Декстър, а думите му бяха продължени от Noodles: „Да, от известно време го правим. Вече имаме готови няколко нови песни. Искаме да направим още няколко и определено да представим нещо ново съвсем скоро. Нашите фенове чакаха достатъчно време за това. 2018? Да, със сигурност.“

Макар и да няма нов албум от Days Go By, това не означава, че The Offspring не са били заети. Бандата не спира да обикаля по турнета и да радва феновете си със страхотни концерти на живо. Колкото и странно да звучи, фронтменът на групата Декстър Холанд използва това време и за своето образование, получавайки научна степен в областта молекулярна биология.

„Моите изследвания бяха фокусирани върху вируса на имунната недостатъчност, който познаваме като ХИВ – вирусът, който причинява СПИН. Интересувам се от вирусология и исках да допринеса за всеобщото познание, дори и по един малък начин. Това е ужасяваща болест, която остава със статут на епидемия в световен мащаб. Над 35 милиона души в момента са заразени и живеят с вируса на ХИВ. Над милион души годишно умират от заболяването“, обясни Декстър Холанд.

Константин Симидчийски

Константин Симидчийски

Константин е роден и живее в София, макар и тя често да го вбесява до крайност. Пада си по тривиални неща като музика, кино, литература, спорт, видео игри и всичко останало, което може да запълни свободното му време по един смислен начин. Обича и котки, дори и когато те не го обичат.