The Dire Straits Experience ще изнесат концерти в София и Пловдив

След успешното представяне на The Dire Straits Experience пред публиката в Русе през март, и родните меломани в Пловдив и София получават възможност да чуят на живо вечните хитове на знаменитата група.

Концертите, организирани от Loud Concerts и „Булстрад Арена Мениджмънт„, са в зала 1 на НДК на 2 декември, а ден след това, на 3 декември, в пловдивската зала „Колодрум„.

Изявите са възможни благодарение на дългогодишния член на легендарната банда Chris White, съвместно с няколко музиканти от световна величина. Те ще пресъздадат непреходния дух на богатото творчество на групата във впечатляващия концерт на The Dire Straits Experience – е суперуспешен проект, чиито шоута се разпродават за дни по целия свят. Преди концертите в България   през декември, Chris White и компания имат минитурнета във Великобритания и Холандия.

Над 35 години изминаха от времето, когато прозвучаха началните нотки на „Sultans Of Swing„… Непосредствено след това, светът се запозна с невероятно въздействащите песни и се гмурна в музикалната вселена на Dire Straits.

Бандата се раздели преди повече от 20 години, но завеща каталог с някои от най-великите композиции и музикални изпълнения в рок историята. Славата им продължава да се увеличава: продажбите от над 120 милиона албума нараства непрестанно, докато младите фенове тепърва откриват музиката и се присъединяват към впечатляващия брой последователи на формацията.

Билетите за двете дати – в мрежата на Eventim (www.eventim.bg) и партньорите в цялата страна – магазинитe Office 1 Superstore, OMV, Picadilly, „Техномаркет“ и „Технополис„.

Ценовите категории за НДК са от 30 лв. до 80 лв., а тези в Пловдив –  от 30 лв. до 50 лв., в зависимост от местоположенията в залите.

В Пловдив пропуски се предлагат и на касата пред общината.

Екип iMusic.bg

Екип iMusic.bg

Живеем в ритъма на добрата музика. Носим се по течението на най-интересното от музикалния свят, за да ви представим есенцията от него. Слушалките са аксесоарите, които никога не ни омръзват. Вярваме, че песните са ключът към всички видове чувства. Ние сме iMusic.