Jon Connor – следващото лирическо оръжие на Dr. Dre

Артистът на Aftermath Jon Connor ни изненада приятно с нов трак, предлагащ лирическа жега.

Лейбълът на легендарния Dr. Dre Aftermath Entertainment продължава да дава шанс на нови и нови таланти в сферата на хип-хопа. Един от тях е впечатляващо талантливият Jon Connor, който ни зарадва с „I’m Back“ – негов първи трак за новата 2018 година.

Още в интрото на парчето чуваме големия продуцент Dre, който ни подготвя за това, което предстои да чуем. А него можем да оприличим с две думи – лирическа жега.

„I’m Back“ е първи сингъл от Vehicle City – албумът, който Jon Connor трябва да издаде през тази година. Бийтът на парчето практически е от хита на Lil Kim от 1996 година – „Queen Bitch“, естествено, умело „пипнат“ от златните ръце на Dre.

Vehicle City, чието име е инспирирано от родния град на изпълнителя Флинт, щата Мичиган, е очакван с голямо нетърпение от фенове и критици. Причина за това, разбира се, е талантът на Jon Connor, който вече никой не подлага на съмнение. А и добре знаем, че е твърде рядко срещано Dr. Dre някога да е бъркал в преценката си, що се отнася до умението му да открива и да развива таланти.

През 2015 година Jon Connor се появи в две парчета от финалния албум на Dr. Dre – Compton. През миналата година той работи с имена като Dizzy Wright, DJ Paul, Kay Slay и други.

Иначе опитите за пробив на Jon Connor на голямата сцена датират от повече от десет години. Още през 2005 година той издавя първия си микстейп – The Calling Pt. 1, а през 2013 година на бял свят се появява и първият му студиен албум – Unconscious State, издаден от лейбъла All Varsity Music.

През същата година Jon Connor започва работа с един от най-великите продуценти на всички времена – Dr. Dre, който светкавично го дарява с договор с неговия собствен лейбъл Aftermath.

Екип iMusic.bg

Екип iMusic.bg

Живеем в ритъма на добрата музика. Носим се по течението на най-интересното от музикалния свят, за да ви представим есенцията от него. Слушалките са аксесоарите, които никога не ни омръзват. Вярваме, че песните са ключът към всички видове чувства. Ние сме iMusic.