Тейлър Суифт се завръща с нов хит, албум и послания

Всяка седмица в Интернет се качват хиляди песни и видеоклипове и понякога е изключително трудно човек да се ориентира кое има смисъл да чуе, кое да пропусне и на кое да даде шанс, изслушвайки го докрая. Е, смятаме, че тази седмица се появи песен, която ще грабне вниманието ви.

Става въпрос за най-новия сингъл на Тейлър Суифт – “Look What You Made Me Do”( „Виж какво ме накара да направя“)

„Look What You Made me Do“ е първата нова песен на Тейлър Суифт от представянето й през декември 2016 г. като част от саундтрака на Fifty Shades Darker. Издаването на песента беше предшествано от пълно затъмнение в социалните медии и изчезване от всички публични профили. Единственото, което се прокрадна беше изображение, което приличаше на първи опит за графичен дизайн на новия албум.

Песента несъмнено ще създаде множество дискусии и полемики, не само защото е първият сингъл от новия албум на Тейлър Суифт Reputation, но в нея става въпрос и за Кание Уест (според някои повече, според други по-малко).

„Look What You Made Me“ е създадена в колаборация с Джак Антонофф, който е продуцент на две от песните в албума на Тейлър Суифт „1989“, който беше издаден през 2014 г. и постигна множество успехи, както в Съединените американски щати, така и по целия свят, достигайки позиция N:1 в множество държави, включително у дома. Двете песни, върху които Тейлър Суифт и Джак Антонофф работиха заедно бяха  “Out of the Woods” и “I Wish You Would.

Преди дни Тейлър Суифт най-накрая официално обяви, че новият ѝ албум – „Reputation“ ще бъде представен на 10-и ноември тази година. Това ще бъде шестият студиен албум на певицата, като очакванията са той да бъде сред най-успешните ѝ проекти през годините. Последният ѝ албум „1989“ беше продаден в 10 милиона копия в целия свят. Освен датата, съдейки по съобщение в официалния Instagram профил на Тейлър Суифт, то очевидно вече е готова и обложката на албума.

Екип iMusic.bg

Екип iMusic.bg

Живеем в ритъма на добрата музика. Носим се по течението на най-интересното от музикалния свят, за да ви представим есенцията от него. Слушалките са аксесоарите, които никога не ни омръзват. Вярваме, че песните са ключът към всички видове чувства. Ние сме iMusic.