2CELLOS представиха новото си видео, заснето в България

Прекрасното инструментално дуо 2CELLOS представи ново видео, заснето в България.

След като тотално ни очароваха с концерта си в столичната зала „Арена Армеец“, хървато-словенското инструментално дуо 2CELLOS отново ни зарадва. Лука и Степан представиха официално видео към своята интерпретация на парчето „My Heart Will Go On“, а клипът е заснет в България.

Сингълът е част от новия албум на 2CELLOS, който носи името Score. Видеото е заснето в българско студио през месец февруари 2017 година, а режисьор на продукцията е сърбинът Александър Керекес. За да бъде осъществена продукцията, българският екип изгражда страхотни декори, създавайки макет на печално известния кораб Титаник.

Това е вторият видеоклип, по който работим заедно с Александър. С него заснехме и видеото към темата от филма „Гладиатор“. Обожаваме мащабите, в които той мисли и действа като режисьор. Смятаме, че стилът му идеално се вписа за визуализирането на емблематичната мелодия от култовия филм на Джеймс Камерън“. – споделят 2CELLOS.

Написана от Джеймс Хорнър, „My Heart Will Go On“ в изпълнение на Селин Дион е основната песен към касовата продукция „Титаник“ на Джеймс Камерън. Композицията дори печели награда „Оскар“ за най-добра песен към филмова продукция.

През този месец Лука и Степан от 2CELLOS се завръщат на територията на САЩ, където ще завършат своята обиколка в Северна Америка.

Сигурни сме, че датите на 2CELLOS на американска земя ще преминат при страхотен успех, тъй като вече знаем какво умеят Лука и Степан. Когато стане дума за инструментално шоу пред публика, малко са музикантите на планетата, които могат да предложат подобна атракция и шоу, умело варирайки между класическа музика и рок.

Екип iMusic.bg

Екип iMusic.bg

Живеем в ритъма на добрата музика. Носим се по течението на най-интересното от музикалния свят, за да ви представим есенцията от него. Слушалките са аксесоарите, които никога не ни омръзват. Вярваме, че песните са ключът към всички видове чувства. Ние сме iMusic.