Шерил Кроу създаде забавна песен в отговор на фалшива новина, че е починала

Ок, признаваме, че има нужда да допълним преди историята, за да ви разясним защо някой би твърдял, че Шерил Кроу вече не е сред нас

Преди няколко седмици певецът Кид Рок заяви, че планира да се кандидатира за американския сенат в щата си Мичиган, което никой не беше сигурен дали да приема на сериозно или е просто шега. В Twitter обаче се разрази мини буря, която несъмнено помрачи настроението на много фенове на Шерил Кроу. Популярният блогър @TunaCatsup сподели съобщение, в което заявяваше, че е шокиран, че Кид Рок смята да се занимава с политика и вероятната старата приятелка, колега и партньор на Кид Рок- Шерил Кроу “ би се обърнала в гроба, ако чуе новината. Кроу, която е определено си е доста жива учтиво информир @TunaCatsup за този факт, а нейното съобщение бързо се разпространи из мрежата.

Няколко часа по-късно Кроу вече беше написал нова песен за сюрреалистичната ѝ потенциална смърт. Заглавието нa песента е „Пич, аз съм все още жива“.

И ако пропуснете някоя от хипер-съвременните политически препратки, то певицата удобно представи и текст на песента

Екип iMusic.bg

Екип iMusic.bg

Живеем в ритъма на добрата музика. Носим се по течението на най-интересното от музикалния свят, за да ви представим есенцията от него. Слушалките са аксесоарите, които никога не ни омръзват. Вярваме, че песните са ключът към всички видове чувства. Ние сме iMusic.