Тейлър Суифт изчезна безследно от интернет

Уебсайтът и социалните акаунти на поп звездата Тейлър Суифт са напълно празни.

Нещо се случва около Тейлър Суифт. Нещо мистично, но и интересно. Уебсайтът на американската поп звезда, както и акаунтите ѝ в социалните мрежи изведнъж се „изпразниха“. Да – в тях няма абсолютно, ама абсолютно нищо. Празно пространство.

Всичко това стартира слухове сред феновете на поп дивата, че тя вероятно ще „възкръсне“ с новините за нов албум. За последно Тейлър издаде нов проект през 2014 година, а това, трябва да признаем, е вече твърде много време.

Според други, уебсайтът и социалните акаунти на г-ца Суифт са били атакувани от хакери, което е и причината те да бъдат изпразнени от съдържание.

На този етап не знаем какво точно се случи. Знаем само, че в Instagram вече няма нито една нейна снимка, а във Facebook и Twitter няма нищо поствано след 2015 година.

Ако действително обяви появата на нов албум, то това би бил шестият студиен проект на Тейлър Суифт.

До момента тя вече е издала 1989, Red, Speak Now, Fearless и едноименния ѝ албум от 2006 година. За последно тя издаде 1989, а след него се появиха и някои отделни парчета, които тя предложи на феновете си. Като например – супер успешната колаборация със Зейн Малик от One Direction, която често можехме да чуем по музикалните канали и радиата. Тази песен бе от саундтрака на филма „Петдесет нюанса по-тъмно“ от известната литературна поредица, която бе пренесена и на голям екран.

През месец март Ед Шийрън, който е близък приятел със Суифт, открехна завесата около плановете ѝ. Тогава британецът сподели пред BBC, че американката няма да издаде нова музика до края на тази година.

Остава въпросът, защо и по каква причина Тейлър е решила да премине в тотално „затъмнение“ по отношение на социалните мрежи.

Е, предполагаме че скоро ще разберем, когато самата тя ни разкрие идеята си. Дотогава ни остава да почакаме.

Константин Симидчийски

Константин Симидчийски

Константин е роден и живее в София, макар и тя често да го вбесява до крайност. Пада си по тривиални неща като музика, кино, литература, спорт, видео игри и всичко останало, което може да запълни свободното му време по един смислен начин. Обича и котки, дори и когато те не го обичат.