„Убиец на време“ е най-новият проект на Прея (ВИДЕО)

Артистът на „Монте Мюзик“ Прея представи своя най-нов проект – „Убиец на време“.

„Убиец на време“ се казва най-новото парче на Прея. Артистът на „Монте Мюзик“ представи официално видео към песента, отново потвърждавайки своята артистична индивидуалност. В танцувалното видео Прея отново блести с отличаваща се визия, докато силният текст ще ви накара да си пуснете песента отново и отново, за да преосмислите някои думи.

Музикален продуцент и автор на аранжимента на „Убиец на време“ е Веселин Ценов – Algoriddim, който пише музиката към парчето, обединявайки сили със самата Прeя. За текста тя работи с Илия Григоров.

Впечатляващият творчески колектив дава своите резултати. От съвместната им работа се получава адекватно звучене с модерен саунд, балансирани рими и нетипичните за българската поп-музика spoken word елементи.

Прея не скри задоволството си от постигнатия краен резултат, пишейки в социалната мрежа Facebook: „Представям ви най-любимото ми мое парче досега! Veselin Tzenov и Iliya Grigorov, велико е да се работи с вас!”

Режисьори на видеото към „Убиец на време“ са Васил Германов и Мария Даскалова от Lokum Creative. Клипът е заснет в едно от халетата на територията на София, където Прeя и танцьорите ѝ потъват в безвремие, за да се освободят от пречките, които се прокрадват в главата на човек излишно.

Екип iMusic.bg

Екип iMusic.bg

Живеем в ритъма на добрата музика. Носим се по течението на най-интересното от музикалния свят, за да ви представим есенцията от него. Слушалките са аксесоарите, които никога не ни омръзват. Вярваме, че песните са ключът към всички видове чувства. Ние сме iMusic.