Ново: Жлъч / Гена – „Южен полъх“

Жлъч и Гена изскочиха с чисто ново парче, за което изобщо не им се сърдим.

Жлъч и Гена от софийската банда So Called Crew продължават да бъдат две от най-активните фигури в българския хип-хоп напоследък. Жлъч зад микрофона, а Гена – създавайки бийтовете, върху които той да реди парещите си рими.

Бихме могли да кажем, че и това парче е обяснение в любов към бутилката, което и май обяснява пасажа от текста „имам странното усещане, че тази песен сме я пяли.“

Е, все пак не си правете грешни изводи. Въпреки честите лирически флиртове с алкохола, Жлъч е стабилно момче, което не спира да вдига нивото на българската хип-хоп сцена. Не и без помощта на Гена, разбира се, който открай време е сред най-добрите бийтмейкъри у нас.

Съвсем наскоро ви представихме Жлъч и като участник в супер добрия проект „В чиста форма“, за който можете да научите повече тук.

Общо взето, спокойно можем да кажем, че хип-хопът на Жлъч винаги е „в чиста форма“. Без излишни примеси.

Чуйте новото парче „Южен Полъх“. И наздраве!

Константин Симидчийски

Константин Симидчийски

Константин е роден и живее в София, макар и тя често да го вбесява до крайност. Пада си по тривиални неща като музика, кино, литература, спорт, видео игри и всичко останало, което може да запълни свободното му време по един смислен начин. Обича и котки, дори и когато те не го обичат.