Мадона срещу Доналд Тръмп (Видео)

Мадона също се опълчи на новия президент на САЩ Доналд Тръмп

Не можем да кажем, че встъпилият наскоро в длъжност американски президент Доналд Тръмп се раздва на безусловна народна любов и масова подкрепа. В това число и от знаменитости от калибъра на поп иконата Мадона. Тя се включи в един от масовите женски протести във Вашингтон, излизайки на сцената и подкрепяйки жените, но не само с музика.

Докато изпълняваше песента „Human Nature“, скандалната изпълнителка промени текста и заяви на новоизбрания начален глава, че не е неговата кучка. Тя допълни, че е разгневена и е искала да взриви Белия дом, но все пак е избрала любовта.

Припомняме, че Мадона бе една от най-изявените привърженички на Хилари Клинтън и типично в неин стил дори обеща орална любов на всеки, гласувал за нея. Дали се е стигнало, или не до нещо подобно обаче, можем само да гадаем.

Масовият гняв към Доналд Тръмп продължава да расте и все повече известни личности се обявяват срещу него. Сред тях са актрисите Скарлет Йохансон и Америка Ферера, дъщерята на Лени Кравиц – Зои Кравиц, Риана и много други.

Вижте и видео от въпросното изпълннеие на „Human Nature“ от страна на Мадона:

Екип iMusic.bg

Екип iMusic.bg

Живеем в ритъма на добрата музика. Носим се по течението на най-интересното от музикалния свят, за да ви представим есенцията от него. Слушалките са аксесоарите, които никога не ни омръзват. Вярваме, че песните са ключът към всички видове чувства. Ние сме iMusic.