Лиъм Галахър : По-скоро ще работя в Макдоналдс, отколкото да свиря отново в Oasis

Фронтменът на легендарната бивша английска рок група Oasis Лиъм Галахър заяви, че по-скоро „би работил в шибания Макдоналдс, отколкото да събере Oasis отново“ и да свири с брат си Ноел Галахър, който според Лиъм „се е променил“.

Въпреки че Лиъм Галахър многократно е заявявал, че предпочита да бъде в „Оазис“, отколкото да се занимава със собствена музика и да се отдаде на соло кариера, и че вярва, че всички те са „по-добри заедно“, отколкото поотделно, очевидно в момента Лиъм е вече на противоположното мнение, заявявайки, че би предпочел да бъде „ударен от шибан камион“, отколкото да бъде част от една група с Ноел Галахър и неговия нов начин на живот.

Лиъм Галахър заяви, че му липсва „старият му брат Ноел, който беше далеч по-стабилен и готин“, а днес „вече следва нешо ново и друго в живота си“

„Аз не казвам, че той трябва да бъде като мен или, че трябва да излиза да прави това, което аз правя, защото ние всички се променяме и това е нормално. Аз съм се променил също, определено съм станал по-спокоен и съм забавил темпото“, каза Лиъм.

„Не твърдя, че трябва да се разхождам и да крещим на хората или да ги псуваме. Всеки се занимава с това с каквото желае,а не с каквото хората мислят, че трябва да правим, но аз говоря по-скоро за корпоративната страна на живота му. Той живее там в онзи свят, знаете какво имам предвид и в този свят, доколкото аз съм запознат, няма място за Oasis.“

„Наистина бих предпочел да работя в Макдоналдс или да бъда ударен от шибан камион, движещ се със 160 километра в час, отколкото да събере отново бандата си и да я поставя в неговия свят“.

Двамата братя са във вражда от години, като Лиъм често е обиждал брат си Ноел в Twitter, заради приятелството му с Боно и новата посока, в която е поел в професионален и личен план.

Въпреки различията си, Лиъм Галахър хвали брат си Ноел, че е „много по-добър композитор от него самия“, и че е създал „някои наистина добри и силни песни“.

Екип iMusic.bg

Екип iMusic.bg

Живеем в ритъма на добрата музика. Носим се по течението на най-интересното от музикалния свят, за да ви представим есенцията от него. Слушалките са аксесоарите, които никога не ни омръзват. Вярваме, че песните са ключът към всички видове чувства. Ние сме iMusic.