Какво е слушал екзекуторът на Бин Ладен, преди да дръпне спусъка?

Морският тюлен Робърт О’Нийл разкри каква музика е слушал, преди да бъде щурмувана базата на Осама бин Ладен.

Оказва се, че американският хип-хоп изпълнител The Game може да има косвена роля в екзекуцията на Осама бин Ладен. Това разкрива морският тюлен Робърт О’Нийл – човекът, за когото се смята, че е дръпнал спусъка при убийството на бившия лидер на Ал Кайда.

Говорейки пред репортер на TMZ, О’Нийл разкрива, че в същата нощ е слушал парчето „Red Nation“ на The Game в колаборация с Lil Wayne.

„В нощта на щурма слушах „Red Nation“ на The Game. Да, не се шегувам“, посочи командосът.

О’Нийл призна, че е фен на рапъра от Комптън, но все още не се е срещал лично с него. „Той има някои наистина добри неща“, заяви тюленът.

„Red Nation“ е част от четвъртия студиен албум на The Game, носещ името The R.E.D. Album. Албумът излезе през лятото на 2011 година и включва някои други добре познати парчета, като например „The City“, „Martians vs. Goblins“ и „Pot of Gold“ с Крис Браун.

The Game има издадени осем студийни албума до този момент. За последно той ни представи проекта 1992, който бе издаден през 2016 година. 38-годишният изпълнител е считан за един от най-успешните рапъри на Западното крайбрежие за последните повече от десет години.

Екип iMusic.bg

Екип iMusic.bg

Живеем в ритъма на добрата музика. Носим се по течението на най-интересното от музикалния свят, за да ви представим есенцията от него. Слушалките са аксесоарите, които никога не ни омръзват. Вярваме, че песните са ключът към всички видове чувства. Ние сме iMusic.