Енрике Иглесиас се завръща за голям концерт в София

Поп звездата Енрике Иглесиас отново ще зарадва българските си фенове.

Поп звездата Енрике Иглесиас се завръща за нов концерт пред българска публика. Испанският изпълнител ще изнесе шоу в София на 6 ноември, а мястото е зала „Арена Армеец“ в столицата.

След като преди две години Енрике успя да плени 15 000 души у нас, синът на Хулио Иглесиас ще повтори упражнението. Без никакво съмнение, Енрике Иглесиас е една от най-влиятелните фигури в световната поп музика. А българските фенове ще получат нова възможност да се докоснат до творчеството му.

Концертъ на Енрике е по покана на продуцентска компания АРТ БГ и радио Energy, а неофициалният повод е 13-ият рожден ден на популярната радиостанция.

Откакто за последно бе у нас преди две години, Енрике със сигурност не стои със скръстени ръце. Поп идолът издаде четири огромни хита – Duele El Corazon, Subeme La Radio, и най-пресните El Baño и Move To Miami, които не спират да доминират всички световни класации.

На практика няма друг поп изпълнител в момента, който за толкова кратко време да създаде толкова хитове. Едва ли съществува и ценител на модерния клубен саунд, който да не може да изтананика една от изброените мелодии. С това Енрике се превръща в един от законодателите на съвременната поп култура от 21 век.

Енрике ще гостува у нас със своята актуална програма All the Hits Live, която, както можете да разберете от заглавието, ще ви припомни всички стари и нови хитове на испанеца.

Шоуто на Иглесиас блести и с нова сценична продукция. Сценографията вече е по-богата отпреди, а всичко това включва квадратна LED стена с големина около 500 квадратни метра. Екипът на Енрике обещава два пъти по-мащабни светлинни и пироефекти и два пъти по-мощен саунд, благодарение на техниката от най-ново поколение.

От началото на 2018 г.  намиращият се във върхова сценична форма певец  изнесе изключителна серия от напълно разпродадени концерти в цяла Западна Европа –с новата си продукция той премина през Прага, Будапеща и Любляна с по два концерта и с по един в Осло, Атина, Мюнхен, Копенхаген и Лисабон. Преди седмица Иглесиас разпродаде и 45 000 билета за шоуто си в Тел Авив.

Билети за шоуто All The Hits Live в София влизат в продажба на касите от мрежата на Eventim и онлайн на Eventim.bg от сряда, 13 юни на цени от 69 до 109 лв. и ВИП билети от 159 лв. Първите 1000 билета са на промоционални цени с 10 лв отстъпка.  Организаторите съветват най-големите фенове да побързат да се сдобият с един от тях, тъй като за предния концерт на Енрике се разпродадоха само за 18 дни.

Екип iMusic.bg

Екип iMusic.bg

Живеем в ритъма на добрата музика. Носим се по течението на най-интересното от музикалния свят, за да ви представим есенцията от него. Слушалките са аксесоарите, които никога не ни омръзват. Вярваме, че песните са ключът към всички видове чувства. Ние сме iMusic.