Вокалистът на Bring Me the Horizon впечатлен от българска певица

Милена Цанова успя да впечатли Оли Сайкс по време на участието си в „Гласът на България“.

Вокалистът на британската рок банда Bring Me the Horizon остана силно впечатлен от младата българска певица Милена Цанова.

Милена се яви на кастинга на музикалния формат „Гласът на България“, изпълнявайки парчето „Can You Feel My Heart“ на Bring Me the Horizon.

Месеци по-късно, нейното изпълнение достигна и до фронтмена на бандата Оливър „Оли“ Сайкс. Той сподели в Twitter изпълнението на Милена, пишейки: „Чувствата… да можех и аз да пея толкова добре.“

Е, определено това е голям момент за Милена. Особено когато признанието идва от една от любимите ѝ банди, ако съдим по избора ѝ на песен.

Пожелаваме на Милена Цанова едно успешно и ползотворно развитие в музиката, ако това наистина е нейният избор за бъдещето. Сега тя определено има причини да избере именно музиката!

Константин Симидчийски

Константин Симидчийски

Константин е роден и живее в София, макар и тя често да го вбесява до крайност. Пада си по тривиални неща като музика, кино, литература, спорт, видео игри и всичко останало, което може да запълни свободното му време по един смислен начин. Обича и котки, дори и когато те не го обичат.